چگونگی تولید محتوا با هوش مصنوعی، تولید محتوا با هوش مصنوعی با استفاده از chatgpt این روزها نگرانی هایی را در میان تولید کنندگان محتوا به وجود آورده است. آیا این ربات می تواند جایگزین مترجم ها و تولید کنندگان محتوا شود؟ آیا دیگر نیازی به ثبت سفارش تولید محتوا نیست و این شرکت ها ورشکست می شوند؟! آیا اصلا گوگل خودش می تواند تبدیل به یک ربات chatgpt شود؟
لطفاً تا انتهای این مقاله با من همراه باشید تا پاسخ سوالات فوق را دریافت کنید:
چت جی پی تی، هوش مصنوعی محبوب در دنیا
ابزار چت جی پی تی از نوامبر سال ۲۰۲۲ کار خود را به صورت علنی آغاز کرد و در همان روزهای اول، مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. این ابزار، درباره هرچیزی صحبت میکند و به راحتی، به سوألهای چالش برانگیز پاسخ میدهد. همین هم باعث شد تا در کمتر از یک ماه، به ابزار محبوب هر تولیدکننده محتوای انگلیسی تبدیل شود.
البته این ابزار، نقصهایی هم دارد و در برخی موارد، با پاسخهای اشتباهش، نگرانیهایی برای کاربران به وجود آورده است. همینطور، این مسئله که دادههای اطلاعاتی این هوش مصنوعی فقط تا سال ۲۰۲۱ آپدیت شده است هم یکی از نقصهای آن به حساب میآید. با این حال، مثل هر ابزار هوشمندی، در نسخههای جدید چت جی پی تی قطعاً این مشکلات برطرف خواهد شد.
چت جی پی تی تنها ابزار هوش مصنوعی در دنیا نیست و بسیاری از ابزارهای دیگر هم در طول سالهای گذشته، به تولیدکنندگان محتوا کمک رساندهاند؛ از جمله گرامرلی که در ادیت محتوای انگلیسی بسیاری حرفه عمل میکند، وید (VEED) که در تهیه ویدیو به کاربران کمک میکند و ابزارهای ریرایتینگ که نوشته را با لحنهای مختلف برای ما مینویسند.
حالا میخواهیم در ادامه مقاله ببینیم که چطور تمامی این ابزارهای هوش مصنوعی به بهتر شدن محتواهای ما یاری میرسانند.
جوابهای چت جی پی تی، هوش مصنوعی در تولید محتوا یکی از جوابهای چت جی پی تی به کاربران
آزادتر شدن زمان یک تولید کننده محتوا
تولید محتوا، یک شغل بدون استراحت است. محتواسازها باید همیشه از صدر خبرها اطلاع داشته باشند، مناسبتهای جهانی را بدانند و آماده تولید محتوا باشند؛ حتی در روزهای تعطیل. همچنین هرکسی که در این زمینه کار میکند، میداند که مجموعهای از کارهای تکراری باید روزانه توسط تولیدکننده محتوا انجام شود. بعضی از این کارها، نیازمند هیچ خلاقیتی نیستند و تنها باید تا پایان روز، انجام شده باشند.
پس چرا این کارها را به هوش مصنوعی نسپاریم و زمانمان را صرف کارهای خلاقانهتر نکنیم؟! هوش مصنوعی میتواند یک دستیار خِبره باشد که تمام کاغذکاریها را برای ما انجام میدهد و به ما فرصت میدهد تا ذهنمان را برای کارهای مهمتر باز نگه داریم.
پیشنهاد می شود این مقاله را هم مطالعه فرمایید:
عوامل مؤثر در نارضایتی مشتریان
استفاده از AI به عنوان موتوری ایده سازی برای تولید محتوا
اهمیتی نداره که در چه زمینهای تولید محتوا میکنید، ابزاری مانند چت جی بی تی میتواند به شما ایدههای جالبی برای هر موضوعی بدهد. برای ایدهگرفتن از ابزارهای هوش مصنوعی، بهتر است در وهله اول کمی درباره خودتان به او بگویید. چطور محتواهایی تولید میکنید و زمینه کاریتان چیست؟! در کدام پلتفرم مشغول نوشتن هستید؟! بلاگ، توییر، لینکدین یا … ؟! پس از این آشنایی کوتاه، میتوانید از این ابزار بخواهید تا محتوایی برای پلتفرم مد نظرتان پیشنهاد بدهد یا بنویسد. مکالمه با ابزارهای هوش مصنوعی را مانند یک گفتوگوی ساده با یک همکار در نظر بگیرید و از صحبتهای این ابزارها، برای ایدهگرفتن استفاده کنید.
استفاده از هوش مصنوعی در شخصی سازی محتوا
به کمک هوش مصنوعی میتوانید، لحن دلخواهتان را به نوشتهها اضافه کنید. هر برندی لحن خاص خود را برای مکالمه با مخاطب دارد. هوش مصنوعی میتواند در زمینه یکسانسازی لحنها برای تمامی نوشته به شما کمک کند. کافیست برای او توضیح دهید که با چه لحنی میخواهید توییت خود را بنویسید، یا از چه لحنی برای کپشنهای اینستاگرام استفاده میکنید و باقی کار را به او بسپارید.
سرچ کردن در فضای آنلاین یه کمک هوش مصنوعی
شاید عجیب به نظر بیاید، اما چت جی پی تی این روزها کار گوگل را هم برای کاربرانش انجام میدهد. همانطور که در جریان هستید، هوش مصنوعی به تمامی دادههای جهانی دسترسی دارد، پس به راحتی میتوانید از آن به عنوان یک موتور جستوجوی شخصیسازی شده استفاده کنید. شما میتوانید درباره هر موضوعی در این ابزار هوش مصنوعی تولید محتوا جستوجو کنید و او، پاسخهایی منتاسب با کسبوکار و زمینه تولید محتوایتان به شما میدهد.
هوش مصنوعی در دست به قلم شدن هم همراهیتان می کند
یک تولیدکننده محتوا ممکن است در هفته، حدود ۵ هزار کلمه بنویسد و این کار، بسیار وقتگیر است. در کنار نوشتن این حجم از نوشته، باید تولیدکنندگان محتوا، خلاقیت را هم در کارشان حفظ کنند تا بهتر دیده شوند. از آن گذشته، وظایفی مثل نوشتن outline، پیش از آغاز محتوا و ادیت و نمونهخوانی در انتهای مقاله هم به وظایف محتوانویس اضافه میشوند.
خوشبختانه این روزها بسیاری از این وظایف را میتوان به ابزارهای هوش مصنوعی سپرد. یکی از ابزارهای محبوب که بسیاری از تولیدکنندگان محتوای زبان انگلیسی از آن استفاده میکنند، گرامرلی است. به کمک این ابزار میتوان نوشته را از نظر گرامر بررسی کرد، غلطهای املایی را تصحیح کرد و حتی در مواردی، لحن آن را نیز تغییر داد. در زبان فارسی، نمونهای مشابه برای ادیت محتوا وجود دارد؛ به نام پاکنویس. این ابزار در بسیاری از موارد، غلطهای املایی که از چشممان پنهان میماند را درست میکند، در نیمفاصله گذاری به ما کمک میکند و … .
هوش مصنوعی، بهبود دهنده محتوا
ابزارهای هوش مصنوعی به قدری پیشرفته شدهاند که پس از تکمیل محتوا، میتوانید مقاله یا میکروکانتنت خود را به آنها نشان دهید و نظرشان را بپرسید. این ابزارها، به شما کمک میکنند و پیشنهادهایی درباره افزایش کیفیت محتوایتان میدهند. همچنین اگر جای موضوعی در مطلبتان خالی باشد، حتما بهتان یادآور میشوند تا آن را اضافه کنید.
هوش مصنوعی در تولید محتوای تصویری
استفاده از هوش مصنوعی در محتواهای تصویری مدتی پیش، تیم محتوایی دکتر کتر درباره این صحبت کردند که یک پروسه طولانی و خستهکننده برای پیدا کردنِ دکترِ مطابق با اهداف محتواییشان گذراندهاند و در نهایت، از هوش مصنوعی کمک گرفتهاند. البته تنها این تیم نیستند که برای ساخت محتواهای تصویری به هوش مصنوعی روی آوردهاند و بالعکس، افراد زیادی، از این حربه جذاب استفاده میکنند. ابزارهایی مانند midjourney، VEED، naturalreaders و … از ابزارهای هوش مصنوعی کمککننده در خلق محتوای بصری و شنیداری هستند.
کلام آخر
در این مقاله نگاهی داشتیم به نقش ابزارهای هوش مصنوعی در تهیه محتوا. گفتیم که هوش مصنوعی میتواند دستیار خوبی برای همه ما باشد تا محتواهای بهتری را تولید کنیم. البته فراموش نکنیم که ابزارهای هوش مصنوعی هنوز به قدر کافی پیشرفته نشدهاند و ممکن است دادههای غلطی به ما بدهند. پس بهتر است که چشممان به آنها باشد.
اگر مایل به دریافت آموزش های بیشتر من هستید، از طریق لینک زیر من را در اینستاگرام دنبال کنید: